هفته چهارم آذر ماه نیز برای سهامداران به پایان رسید و شاخص کل رفت و برگشتی را به کانال ۱.۵ میلیون واحدی داشت. در این هفته پرسودترین نماد کدام بود؟
به گزارش نبض بورس، چهارمین هفته از آذرماه نیز برای سهامداران به پایان رسید و در این هفته شاخص کل رفت و برگشتی را به کانال یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی داشت.
رشد شاخص کل و شاخص کل هموزن
در هفتهای که پشت سر گذاشتیم شاخص کل توانست خود را از سطح یک میلیون و ۴۷۲ هزار و ۷۶۰ واحدی به سطح یک میلیون و ۴۹۶ هزار و ۲۰۰ واحدی برساند و یک رشد ۱.۵ درصدی را داشته باشد. البته در هفته سوم آذرماه رشد شاخص کل ۵ درصد بود. همان گونه که عنوان شد این شاخص روزهای یکشنبه و دوشبه این هفته را در کانال یک و نیم میلیون واحدی سپری کرد.
همچنین شاخص کل هموزن نیز با رشد ۲.۷۵ درصدی توانست خود را از سطح ۴۳۳ هزار و ۷۶۳ واحدی به سطح ۴۴۵ هزار و ۷۲۱ واحدی برساند. این رشد در هفته قبلتر ۴ درصد بود.
هر چند شاخص کل و شاخص کل هموزن در هفتهای که پشت سر گذاشتیم رشد داشتند، اما این رشد کمتر از هفته سوم آذر ماه بوده است.
رشد ۱۴ درصدی ارزش معاملات
در آخرین هفته پاییز ارزش معاملات خرد به ۴.۸ هزار میلیارد تومان رسید که در مقایسه با هفته قبلتر رشد ۱۴ درصدی را تجربه کرد.
صنعت استخراج زغال سنگ در صدر پربازدهترین صنایع
از مجموع ۴۷ صنعت فعال در بازار ۴۰ صنعت با بازدهی مثبت همراه شدند که بیشترین بازدهی به ترتیب به صنایع استخراج زغالسنگ (۷.۴ درصد)، ماشین آلات و تجهیزات (۵.۷ درصد) و محصولات کامپیوتری الکترونیکی و نوری (۵.۱ درصد) تعلق داشت.
همچنین مخابرات با بازدهی ۴.۹ درصدی، محصولات چوبی با بازدهی ۴.۷ درصدی، قند و شکر با بازدهی ۴.۶ درصدی، استخراج نفت و گاز جز اکتشاف با بازدهی ۴.۴ درصدی، پیمان کاری صنعتی با بازدهی ۴.۴ درصدی، زراعت و خدمات وابسته با بازدهی ۴ درصدی و اطلاعات و ارتباطات ۴ درصدی در رتبههای بعدی (چهارم تا دهم) قرار داشتند.
صنایع فعالیتهای فرهنگی و ورزشی بیشترین افت را تجربه کرد
همچنین ۷ صنعت نیز با بازدهی منفی در هفته جاری همراه شدند. صنایع فعالیتهای فرهنگی و ورزشی با بازدهی منفی ۴.۵ درصددی، بیمه و بازنشستگی با بازدهی منفی ۲.۲ درصدی و فرآوردههای نفتی با بازدهی منفی ۱.۸ درصدی بیشترین افت ارزش بازار مواجه شدند. همچنین صنایع خرده فروشی با بازدهی منفی ۰.۹ درصدی، استخراج سایر معادن با بازدهی منفی ۰.۷ درصدی، منسوجات با بازدهی منفی ۰.۶ درصدی و خودرو و قطعات با بازدهی منفی ۰.۴ درصدی در رتبههای بعدی بدین لحاظ قرار داشتند.
۸۰ درصد از نمادها بازدهی مثبت داشتند
در هفتهای که گذشت ۸۰ درصد از شرکتها به سهامداران خود بازده مثبت دادند. حآسا (۴۸.۴ درصدی)، خفنر (۳۳.۶ درصدی)، گدنا (۲۹.۱ درصدی)، وسدید (۲۸.۶ درصدی)، دسانکو (۲۵.۲ درصدی)، قمرو (۲۴.۵ درصدی)، زفکا (۲۴.۵ درصدی) و کپشیر (۲۴.۴ درصدی) پربازدهترین نمادها بودند.
بپاس بیشترین اُفت را داشت
از بین ۱۳۳ شرکتی که در هفته جاری با افت قیمت مواجه شدند عمدهترین اصلاح قیمتها مربوط به بپاس (منفی ۱۰.۵ درصدی)، فن آوا (منفی ۹.۵ درصدی)، حپترو (منفی ۹ درصدی)، استقلال (منفی ۸.۹ درصدی)، تپسی (منفی ۷.۸ درصدی)، ولملت (منفی ۷.۵ درصدی)، حبندر (منفی ۷.۲ درصدی) و کپارس (منفی ۷.۱ درصدی) بود.