باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: ترکیب شلغم با عسل طبیعی یکی از روش‌های مقابله با بیماری‌های ویروسی است.

 

 

 

شلغم را برخی پنی سیلین گیاهی می‌دانند. شاید همه بچه‌ها با اصرار پدر و مادرهایشان برای خوردن شلغم مواجه شده و تجربیات زیادی در این زمینه دارند! جالب است همین بچه‌ها وقتی بزرگ می‌شوند، برخلاف دوران بچگی که باید به زور پدر و مادر خود شلغم می‌خوردند، عاشق استفاده از شلغم می شوند تا از بروز بیماری‌های ویروسی و سرماخوردگی جلوگیری کنند.

درست است که شلغم به تنهایی می‌تواند به عنوان یک ماده مبارز در برابر سرماخوردگی محسوب شود؛ اما اضافه کردن عسل طبیعی نیز به این گیاه پرخاصیت، خواصی دو چندان به آن می‌بخشد. ترکیب شلغم و عسل طبیعی به عنوان یک ماده موثر در پیشگیری و درمان آنفولانزا محسوب می شود. به همین علت است که برخی مدعی هستند که عسل طبیعی و شلغم اگر به روشی خاص طبخ شوند، احتمالا برای درمان کرونا نیز موثر هستند.

با این معجون به جنگ آنفلوآنزا و کرونا بروید

برچسب‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *