رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی قیمت هر کیلو گوسفند زنده را اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری خبرانلاین، علیاصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در برنامهای رادیویی اعلام کرد: قیمت گوسفند زنده در شهرستانها ۱۹۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است، اما در تهران این رقم بیش از این است و با توجه به افزایش مصرف گوشت در زمستان اگر میزان نیاز بازار تأمین نشود قیمت افزایش مییابد و امیدواریم با تزریق به اندازه کافی گوشت در بازار قیمت گوشت برای مصرفکننده به ثبات برسد.
با برنامهریزی انجام شده گوشت قرمز وارداتی توسط شبکه کسبه امین که با بنر مشخص شدهاند توزیع میشود و علاوه بر گوشت وارداتی گوشت داخلی هم عرضه میشود ما از دو سکوی امینآباد و ترهبار پیروزی به مقدار کافی گوشت قرمز ارائه میکنیم روزانه دو تریلی در امینآباد و سه تریلی در پیروزی تخلیه میشود که در سطح شهر توزیع میشوند.
وی گفت: با ورود به فصل سرما مصرف پروتئین و گوشت قرمز بالا میرود دولت باید تدابیری انجام دهد که با واردات تولید داخل بازار را به ثبات برساند. هر چند قیمت گوشت گوسفند تنظیم بازاری حدود ۳۶۰ تا ۳۸۰ هزار تومان است اما قیمت هر کیلو گوشت گوسفندی در قصابیها حدود ۴۵۰ تا ۴۸۰ هزار تومان است.
همچنین احمد مقدسی رئیس اتحادیه گاوداران کشور نیز در مورد قیمت گوشت گوساله گفت: عمدتاً گوساله هلشتاین به صورت زنده کیلویی ۲۰۰ هزار تومان عرضه میشود که وزن لاشه آن بدون استخوان ۴۶۰ هزار تومان و بدون قلوهگاه حداکثر باید ۴۷۵ هزار تومان باشد در حالی که قیمت در بازار ۶۱۷ هزار تومان است و این فاصله قیمتی با عرضه گوشت وارداتی باید کاهش پیدا کند البته باید دقت کنیم واردات گوشت خارجی نباید تولید داخل را لطمه بزند.
مقدسی گفت: به ازای هر دام وارداتی، ۲ دام داخلی بزرگ به کشتارگاه میرود و ۱۰ گوسفند از چرخه تولید حذف میشود. بنابراین واردات باید به گونهای باشد که تولید داخل صدمه نبیند.
وی تاکید کرد: عرضه نهادههای دامی نسبت به ماههای قبل بهتر شده در زمینه تأمین کنجاله سویا که در بازار آزاد تا کیلویی ۴۰ هزار تومان هم بالا رفته بود به ۳۵ هزار تومان کاهش یافته در زمینه جو و ذرت مشکلی وجود ندارد. ما در زمینه خوراک دام ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تن کمبود داریم که با روند واردات امیدواریم این کمبود برطرف شود.
مقدسی این را هم گفت: ۷۵ درصد گوشت قرمز از دام سنگین تأمین میشود بنابراین اگر نهادههای گاوداریهای صنعتی تأمین شود میتوان به عرضه باثبات در بازار امیدوار بود و اگر دچار اخلال شود بر تولید اثر میگذارد. توزیع کنجاله سویا هم باید بیشتر شود تا دامدار با خیال راحت اقدام کند.
رئیس اتحادیه گاوداران گفت: نسبت به دو هفته قبل توزیع نهادهها بهتر شده و در دو هفته گذشته دو محموله ۱۲ هزار تنی به دامداران شیری اختصاص یافته اگر میزان عرضه نهادهها به ۷۵ هزار تن در ماه برسد تولید داخل از یک ثباتی برخوردار میشود.